Hem

Välkommen till Kom af sted!

Eventorganisatör med ett ben i Danmark och ett ben i Sverige. Hjärtat finns på båda sidor av sundet. Vi ordnar små och stora aktiviteter, korta som långa, och äventyrliga till både privatpersoner och företag exempelvis dagsaktiviteter, företagsevenemang, företagsresor och teambuilding.

Jag är en dansk pige som brinner för mötet med människor. Att skapa positiva och roliga minnen och upplevelser som svetsar samman grupper och människor är min drivkraft. Personligen älskar jag kontrasterna i äventyret, i farten med adrenalinet pumpande och blodet som rusar på maxpuls. Men det är i det tysta, det rofyllda och stilla som jag hämtar min kraft. Det är denna drivkraft och passion som fick mig att starta eventföretaget kom af sted.

Komafsteds kontor ligger precis vid vackra Kullaberg i Skåne. Vi tar hand om er från start till slut och ni har alltid en eller flera guider med hela aktiviteten. All personal har många års erfarenhet av event och teambuilding och vi talar både danska, svenska och engelska.

Kom af sted med glädje, välbefinnande och upplevelser för dig eller för ditt företag!

Låt oss ta hand om ditt nästa event!