Samarbetspartners

Matt Strickland

Matt - glad, ambitiös och professionell med starka ledaregenskaper. Utöver sitt personliga intresse för äventyrsport och utomhusaktiviteter, har Matt även utbildat sig till coach, teambuilder och instruktör i många av sina aktiviteter bla havskajakinstruktör (BCU 5), Sea kayak coach, White Water instruktör samt instruktör inom klättring, katamaransegling, powerboating och vindsurfing.

B-Wild

Komafsted.nu´s deltagarea får 20 % i rabatt på utvalda varor B-Wild butiken!

Bente Colberg

Bente Colberg, en trogen samarbetspartner i många år för våra vildmarksturer i Halland. Utbildad terapeut, stresskonsult och Nordic Walking-instruktör. Bente älskar naturen och är väldigt engagerad i allt som har med kropp och själ att göra; kost, mindfulness, vandring med mera. Hennes stora engagemang märks tydligt oavsett vad hon gör!
Bentecolberg.dk

Maria Bejning

Biolog, älskar och dyrkar naturen! Maria delar mer än gärna med sig av sina kunskaper och guidar deltagarna genom naturen, vilket tydligt märks när man följer med på en av hennes guidade turer. Hennes vetgirighet gör henne till en otroligt kunnig och inspirerande guide. Som guide har hon en bred överblick, är skarp och professionell - hela tiden med gott humör och ett brett leende! Du kommer att möta Maria i många sammanhang, då hon är en av Komafsted's idésprutor!

Carina Rikardson

Tuff och professionell kvinna, förskolelärare till vardags samtidigt som hon driver företaget Naturlig Livslycka, där hon arbetar som coach, personlig tränare med mera. Älskar allt som har med naturen att göra samt bra, naturliga utmaningar och tagit Svenska Klassikern flera gånger. Utomhusträning är hennes specialitet, alltid förberedd in i minsta detalj, glad och motiverande. Hennes stämma till morgonträningen utomhus hörs genom skogen med: Bra! Kom igen!